Horecapeil.

Horecabedrijf starten?

Deze website is gespecialiseerd in het opstarten van horecabedrijven

Horecapeil

Welkom

Op deze website leer jij een eigen horecabedrijf starten.

Lees het uitgebreide 12-stappenplan over het opstarten van een horecabedrijf. Of dit nou een café, restaurant of lunchroom is.

Horecabedrijf Starten Stappenplan

Een voorbeeld menu

Menu maken voor je restaurant? Bekijk dit template!

Met dit menu template kan je gemakkelijk een menu maken voor je restaurant. Neem het over, laat je inspireren en bekijk wat voor jou past en de mogelijkheden zijn.

Ham en Fontina

Geroosterde auberginespread, gemarineerde tomaten.

$29.5

Italiaanse kip

Italiaanse kip met tomatensalsa, augurken en een krokant jasje van paneermeel.

$11

Spaghetti Delle

Rustiek stokbrood getoast met kruiden-knoflookboter & Parmezaanse kaas.

$28

Verkruimelde Worst

Naturel ongegeperste ham, fontina, provolone, aioli, verse tomaat.

$12.5

Gebakken Gehaktballen

Onze handgemaakte gehaktballen gebakken in hartige marinara met gesmolten kaas.

$32.5

Verhalen Van Horeca Sstarters

"Met behulp van horecapeil heb ik snel een mooie lunchroom op kunnen starten. De tips en het stappenplan waren voor mij erg belangrijk en behulpzaam."

- Shamika Smith

"Ik ben blij dat ik horecapeil gevonden heb. Mijn horecabedrijf heb ik met succes opgestart aan de hand van het stappenplan. Ik ben erg tevreden!"

- Jose Hatts

"Met behulp van horecapeil is mijn droom uitgekomen. Het starten van een restaurant! Ik ben blij dat ik het stappenplan heb kunnen gebruiken en dat het mij is gelukt mijn droom te verwezenlijken."

- Monica Tata

Blogs

Picanha is een stuk rundvlees dat steeds populairder wordt bij The Meat Lovers. Het is afkomstig van de achterkant van het rund, …

Een tafelhaard is een geweldige manier om buiten te genieten van de warmte en het vuur van een open haard. Deze compacte, …

Bent je op zoek naar een manier om wat extra warmte en gezelligheid in jouw huis te brengen zonder al te veel …

Iedereen weet hoe hectisch het in de horeca kan zijn. Op drukke momenten wordt er meerdere keren per minuut besteld, mensen willen …

Iedereen die in de horeca werkt weet: lang dagen waarop je heen weer loopt en weinig zit. In de horeca in het …

Om voor je evenement of feest muziek te kiezen kan een hele opgave zijn. Iedereen vind andere muziek mooi en je eigen …

Muziek uitkiezen voor een feest kan lastig zijn. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak en met de grote keuze aan streamingsdiensten waar …

Nu de horecasector langzaam weer opengaat, kijken we ernaar uit dat de horeca weer volop aan het koken slaat! In een tijd …

Het bouwen van een team is niet iets wat je even in één dag doet en kost veel tijd. Een jaarlijks personeelsuitje …

Als je in de winkel langs het nootschap loopt dan zie je zeker vijftig verschillende soorten noten. Niet alleen verschillen ze van …